Prezentul document prin continutul pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.fashionforyou.ro

Site-ul Fashionforyou.ro (fashionforyou.ro) este operat de societatea FASHION FOR YOU & ACCESSORIES
, cu sediul in Str Ziduri intre Vii, nr 19, Corp H, H1-2, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/720/2019
, CIF: 41209765.

Administratorul site-ului FashionForYou.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care
discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Draghici Alina, draghicialinamihaela@gmail.com


Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.FashionForYou.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, reprezinta proprietatea Magazinului FashionForYou sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul FashionForYou.Ro, cat si a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@fashionforyou.ro.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Verifica cea mai noua colectie de haine pentru femei pe Fashionforyou.ro (fashionforyou.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Verifica cea mai noua colectie de haine pentru femei pe Fashionforyou.ro (fashionforyou.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Fashionforyou.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Fashionforyou.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Fashionforyou.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul Fashionforyou.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Fashionforyou.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com


Politica de Retur

Produsele achizitionate de pe site-ul www.FashionForYou.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Stimate consumator, daca produsele achizitionate de pe www.fashionforyou.ro nu iti plac sau nu te avantajeaza ai posibilitatea de a schimba sau de a returna.


Daca produsele comandate nu ti se potrivesc sau nu sunt conform asteptărilor tale, nu este nicio problema pentru ca le poti schimba simplu si rapid cu altele. In cazul in care doresti sa le returnezi, vei achita doar costul transportului pentru retur. Returnarea banilor se face in cont bancar in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea returului.

Primul schimb este gratuit. In cazul schimbului, poti opta pentru inlocuire cu orice alt produs de pe site. Daca produsul solicitat la schimb are o valoare mai mare decat valoarea produsului ce urmeaza a fii returnat, veti achita diferenta cu cardul, OP sau ramburs. Daca tot nu esti multumit/a si doresti un alt schimb, va trebui sa achiti taxa de transport 18 lei.

Alege sa primesti Voucher pentru Retur si iti oferim Returul Gratuit. Daca doresti sa returnezi un produs si vrei sa primesti un Voucher de Cumparaturi de valoarea produselor returnate, nu trebuie sa iti faci griji pentru costul de taxei retur, FashionForYou va suporta in intregime taxa de retur.


Daca doresti sa returnezi un produs trimite-ne un email cu subiectul RETUR, in care sa mentionezi numarul de comanda sau numele pe care a fost aceasta inregistrata, produsul pentru care soliciti retur sau schimb si contul bancar.


Coletul retur trebuie trimis la adresa noastra: Str Ziduri intre Vii, nr 19, Corp H, H1-2, Sector 2, Bucuresti. Puteti trimite coletul prin orice firma de curierat care livreaza la adresa sau puteti asteapta ridicarea coletului de catre curierul nostru. Nu acceptam colete cu ramburs, colete expediate cu taxa de transport la "destinatar" si nici colete trimise prin Posta Romana.

In cazul in care solicitati ridicarea de la adresa, prin firma noastra de curierat, costul de transport pentru retur este 18 lei si va fi retinut din valoarea produselor ce urmeaza a fi returnate. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa transmita contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.


De ce poate fi refuzat schimbul?


Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, de parfum sau detergenti. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalaj original cu toate accesoriile si etichetele intacte.

Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat acesta poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

In cazul in care produsul returnat se afla in oferta si este insotit de un produs cadou, acesta trebuie si el returnat.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea produselor retur daca acestea prezinta semne de purtare, sunt deteriorate, nu au eticheta intacta sau daca eticheta de compozitie sau sigiliul de securitate a fost indepartat.

ATENTIE – Din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, lenjeria intima nu este acceptate pentru returnare.

Costumele de baie pot fii acceptate in conditii speciale daca acestea sunt insotite de banda de protectie pe slip si aceasta nu a fost dezlipita si doar cu acordul furnizorului.

Costul transportului returului sau a schimbului de colete este suportat de catre client sau de catre companie, doar in cazul in care motivele tin de companie (clientul a primit un produs defect sau un produs gresit).

Coletele retur se verifica manual in fata camerelor de luat vederi, de aceea ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor pentru produsele neconforme! Acestea vor fii returnate clientului iar cheltuielile de expeditie vor fii suportate de client.

Facem tot posibilul sa oferim cele mai bune produse si servicii, dar stim ca uneori lucrurile nu decurg conform planului. Daca intampini orice problema legata de returnarea sau schimbul produselor, contacteaza-ne la 0748.500.800 si vom gasi o solutie. Pentru noi, multumirea ta este cea mai importanta.


Model de retragere

pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

(publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)


Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)


– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz

Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu.


Politica de livrare

Comenzile plasate pe FashionForYou.ro se vor livra in 1-3 zile lucratoare. Livrarea comenzilor se efectueaza pe teritoriul Romaniei.

Costurile de transport:

Pentru comenzile de peste 200 lei FashionForYou ofera Transport Gratuit.

Pentru comenzile livrate in EasyBox Sameday costul de transport este 10 lei pentru platile cu cardul si 13 lei pentru plata ramburs.

Pentru comenzile livrate prin curier door to door costul de transport este 15 lei pentru platile cu cardul si 18 lei pentru plata ramburs.