costum de baie din doua piese
rochii de plaja
Costume de baie cu trei piese
cardigane de plaja
costum de baie intreg
ochelari de soare
🩷 Geci pentru zilele de iarna

Completează-ți ținuta de plajă cu colecția noastră de cardigane de plajă. Aceste piese ușoare, fluide, sunt perfecte pentru a adăuga un strat suplimentar ținutei tale de vară. De la modele lungi și vaporoase, până la cele scurte și chic, cardiganele noastre de plajă se potrivesc cu orice costum de baie. În culori variate și cu imprimeuri diverse, aceste cardigane sunt ideale pentru o zi la plajă, o plimbare pe faleză sau un cocktail la apus. Descoperă colecția noastră și alege cardiganul de plajă care să te facă să te simți relaxată și în trend!

Cardiganul de plajă este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Dacă nu vrei să apari la plajă într-un costum de baie simplu, atunci cu ajutorul unui cardigan vei reuși să-ți creezi ținuta pe care o dorești.

Pe site-ul nostru vei găsi modele simple, dar și modele mai complexe de cardigane care să te pună în valoare și să te scoată din anonimat. Multitudinea de culori din care poți alege, dar și modelele atent elaborate, te vor ajuta să ieși în evidență așa cum îți dorești. Un cardigan de plajă este perfect pentru zilele toride de vară în care îți dorești să lenevești pe plajă.