Regulamentul pentru tombola lunară a abonaților la newsletter:


Descriere și organizator:
1.1. Tombola lunară este organizată de VELVE GLOBAL SRL, denumită în continuare "Organizatorul".
1.2. Scopul tombolei este de a recompensa și de a promova fidelitatea abonaților la newsletter-ul Abonează-te și câștigă!
1.3. Tombola se desfășoară în online, în România, în conformitate cu legislația aplicabilă în acest loc.


Eligibilitate:
2.1. Participanții trebuie să fie abonați la newsletter-ul Abonează-te și câștigă! în momentul extragerii tombolei.

2.2. Participa la tombola toti abonatii inregistrati la newsletterul nostru, indiferent de momentul abonarii. Nu doar noii abonați din luna respectivă sunt eligibili, ci toți abonații.
2.3. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani sau vârsta legală conform legislației în vigoare.
2.4. Angajații Organizatorului, membrii familiilor acestora, precum și orice persoană implicată în organizarea tombolei, nu sunt eligibili să participe.


Mecanismul tombolei:
3.1. La sfârșitul fiecărei luni calendaristice, Organizatorul va efectua o extragere aleatorie pentru selectarea câștigătorului.
3.2. Extragerea câștigătorului se va realiza în mod transparent și imparțial, în prezența unui reprezentant al Organizatorului.
3.3. Câștigătorul va fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare de la extragere, folosind informațiile de contact furnizate în momentul în care s-a înscris la newsletter.
3.4. Pentru revendicarea premiului, câștigătorul trebuie să ne raspundă în maxim 7 zile lucrătoare de la trimiterea e-mail-ului de înștiințare a faptului că acesta este posesorul voucherului cadou.

Premiul:
4.1. Premiul constă într-un voucher în valoare de 500 lei, care poate fi folosit exclusiv pe site-ul www.fashionforyou.ro, la produsele disponibile în stoc.
4.2. Premiul este individual și nu poate fi transferat sau înlocuit cu alte bunuri sau servicii.
4.3. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea incorectă, pierderea, furtul sau deteriorarea voucherului de către câștigător.
4.4. Premiul nu poate fi schimbat în echivalentul în bani.


Confidențialitatea datelor:
5.1. Informațiile personale furnizate de participanți în momentul înregistrării la newsletter vor fi tratate în conformitate cu politica de confidențialitate a Organizatorului.
5.2. Datele personale ale participanților nu vor fi distribuite sau vândute terțelor părți în scopuri comerciale, fără consimțământul expres al acestora.


Modificări și anulări:
6.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul tombolei, cu notificare prealabilă abonaților la newsletter.
6.2. În cazul unor circumstanțe imprevizibile sau de forță majoră, Organizatorul poate anula tombola, cu notificare prealabilă, fără obligația de a oferi vreun premiu sau compensație.


Acordarea premiului:
7.1. Premiul va fi acordat câștigătorului în termen de 10 zile lucrătoare de la confirmarea acestuia ca fiind câștigător.
7.2. Organizatorul își rezervă dreptul de a solicita câștigătorului informații suplimentare pentru a valida eligibilitatea acestuia și de a asigura conformitatea cu regulamentul.


Legislație aplicabilă:
8.1. Tombola este supusă legilor în vigoare ale României.
8.2. Orice litigiu rezultat în legătură cu această tombolă va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Acceptarea regulamentului:
9.1. Prin înscrierea la newsletter-ul Abonează-te și câștigă!, participanții sunt de acord să respecte acest regulament și să accepte decizia Organizatorului în cazul oricăror neclarități sau dispute legate de tombolă.