Comenzile plasate pe FashionForYou.ro se vor livra in 1-3 zile lucratoare. Livrarea comenzilor se efectueaza pe teritoriul Romaniei.

Costurile de transport:

Pentru comenzile de peste 299 lei FashionForYou ofera Transport Gratuit.

Pentru comenzile livrate in EasyBox Sameday costul de transport este 10 lei pentru platile cu cardul si 13 lei pentru plata ramburs.

Pentru comenzile livrate prin CURIER door to door costul de transport este 15 lei pentru platile cu cardul si 18 lei pentru plata ramburs.

Daca produsele comandate nu ti se potrivesc sau nu sunt conform asteptărilor tale, nu este nicio problema pentru ca le poti schimba simplu si rapid cu altele. In cazul in care doresti sa le returnezi taxa de transport va fi achitata de tine si va fi folosita o modalitate de livrare similara celei prin care ati primit comanda, respectiv curier.

Primul schimb este gratuit. In cazul schimbului, poti opta pentru inlocuire cu orice alt produs de pe site. Daca produsul solicitat la schimb are o valoare mai mare decat valoarea produsului ce urmeaza a fii returnat, veti achita diferenta cu cardul, OP sau ramburs. Daca tot nu esti multumit/a si doresti un alt schimb, costul celui de-al doile-a schimb va fi suportat de client iar acesta este 25 lei.

Daca doresti sa returnezi un produs si vrei sa primesti un Voucher de Cumparaturi de valoarea produselor achizitionate, nu trebuie sa iti faci griji pentru costul de retur, FashionForYou va suporta in intregime costul de transport.