Conditii de Returnare si Rambursare

Produsele achizitionate de pe site-ul www.fashionforyou.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Stimate consumator, daca produsele achzitionate de pe www.fashionforyou.ro nu iti plac sau nu te avantajeaza ai posibilitatea de a schimba sau de a returna.

In cazul schimbului, poti opta pentru inlocuire cu orice alt produs de pe site. Daca produsul solicitat la schimb are o valoare mai mare decat valoarea produsului ce urmeaza a fii returnat, veti achita diferenta cu cardul, OP sau ramburs. Taxele de transport in cazul schimbului sunt suportate de Vanzator.

In cazul returului, fara inlocuirea lui, costurile de transport cad in sarcina consumatorului (clientului).

Daca doresti sa returnezi un produs trimite-ne un email cu subiectul RETUR, in care sa mentionezi numarul de comanda sau numele pe care a fost aceasta inregistrata, produsul pentru care soliciti retur sau schimb si contul bancar.


Coletul retur trebuie trimis la adresa noastra: Str Ziduri intre Vii, nr 19, Corp H, H1-2, Sector 2, Bucuresti. Puteti trimite coletul prin orice firma de curierat care livreaza la adresa sau puteti asteapta ridicarea coletului de catre curierul nostru. Nu acceptam colete cu ramburs, colete expediate cu taxa de transport la "destinatar" si nici colete trimise prin Posta Romana.

In cazul in care solicitati ridicarea de la adresa, prin firma noastra de curierat, nu trebuie achitata nici o taxa atunci cand se face predarea coletului. Taxa de transport (15 RON) se va retine din valoarea produsului/produselor ce urmeaza a fii rambursata. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa transmita contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, de parfum sau detergenti. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalaj original cu toate accesoriile si etichetele intacte.

In cazul in care produsul returnat se afla in oferta si este insotit de un produs cadou, acesta trebuie si el returnat.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea produselor retur daca produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri improprii si daca produsele nu mai au sigiliul atasat, respectiv etichetele rupte.

ATENTIE – Din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, lenjeria intima nu este acceptate pentru returnare.

Costumele de baie pot fii acceptate in conditii speciale daca acestea sunt insotite de banda de protectie pe slip si aceasta nu a fost dezlipita. 

Costul transportului returului sau a schimbului de colete este suportat de catre client sau de catre companie, doar in cazul in care motivele tin de companie (clientul a primit un produs defect sau un produs gresit).

Coletele retur se verifica manual in fata camerelor de luat vederi, de aceea ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor pentru produsele neconforme! Acestea vor fii returnate clientului iar cheltuielile de expeditie vor fii suportate de client.