Conditii de Returnare si Rambursare

Produsele achizitionate de pe site-ul www.fashionforyou.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Poti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

1. Produsul livrat nu te avantajeaza. Poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire cu alt produs de aceeasi valoare sau valoare mai mare (cu plata diferentei)

2. Produs defect. Inainte de expediere, produsele FashionForYou trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil din cand in cand anumite defecte sa scape neobservate.

3. Masura nu este buna. Iti inlocuim produsul cu o masura care sa iti vina mai bine.

ATENTIE – Ai la dispozitie 30 de zile din momentul primirii coletului in care poti sa returnezi produsele, termenul neincluzand si timpul de tranzit catre FashionForYou. In cazul returnarii produselor fara a fi necesara inlocuirea acestora, banii vor fi rambursati in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la retur, prin transfer bancar intr-un cont in LEI furnizat de catre client.

ATENTIE – Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate, cu produse deteriorate, purtate sau spalate si cu urme de parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client.

ATENTIE – Toate produsele se realizeaza la comanda si nu pot fi returnate pentru bani, doar pentru schimb cu alta marime sau alt produs/produse.

ATENTIE – Din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, lenjeria intima si costumele de baie nu sunt acceptate pentru returnare.


Pasi de RETUR:
PASUL 1: Ambaleaza corespunzator produsele pe care doresti sa le schimbi intr-o punga de casa/supermarket pe care poti lipi apoi AWB-ul primit de la curier.

PASUL 2: Trimite-ne un email cu subiectul RETUR in care ne specifici: numarul de comanda, motivul returnatii produsul si marimea pe care o doritila schimb.

PASUL 3: Contacteaza un curier sa vina sa iti ridice coletul

ATENTIE: Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat (trebuie sa verificam continutul coletului tau inainte de a-l accepta)