Rochii si cardigane pentru plaja 2022 - pregateste-ti tinutele pentru vara

Rochiile de plajă au croieli spectaculoase, materiale ușoare și diafane. Iar detaliile acestor rochii pentru vara anului 2022 te vor ajuta să atragi toate privirile la mare sau la plajă. Vorbim de imprimeuri moderne, florale, cu decupaje sexy, de rochii de plajă din plasă, simple sau cu ștrasuri strălucitoare.


CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATĂ COLECȚIA DE ROCHII PENTRU PLAJĂ 

Alte două piese vestimentare, care te vor  ajuta să ai apariții feminine  în această vară, sunt cardiganele si compleurile de plajă. Noua colecție de compleuri și cardigane de vară te surprinde cu imprimeuri colorate, ce țin cont de tendințele anului 2022.  În această colecție găsești cardigane de plajă cu franjuri, tip plasă. cu detalii florale și feminine sau cu imprimeuri simple, tip uni. De asemenea, lungimile lor sunt potrivite pentru toate gusturile, astfel că  îți poți alege cardiganul de plajă lung sau scurt, așa cum ți-l dorești.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATĂ COLECȚIA DE CARDIGANE PENTRU PLAJĂ

Comentarii

Articole similare

Rochii pentru domnisoarele de onoare 2022
Rochii pentru domnisoarele de onoare 2022
Dacă ești în căutarea rochiilor pentru domnișoarele de onoare, vrem să îți ușurăm alegerea cu o colecție de rochii moderne, multicolore, dar și cu noua noastră promoție pentru această categorie de...