Alege ochelarii de soare perfecti pentru tine

  1. Criteriile de alegere a ochelarilor de soare in functie de fizionomia fetei


Ochelarii de soare sunt un mod estetic de protejare a ochilor impotriva razelor ultraviolete puternice si nocive. Acestia nu pot fi priviti doar ca niste simple accesorii care sunt menite sa completeze anumite tinute.

Ochelarii de soare mai ajuta si la prevenirea prematura a ridurilor. Ii poti purta cu incredere deoarece previn aparitia anumitor boli oculare sau atunci cand conduci masina prin oras.


Criteriile de alegere a ochelarilor de soare in functie de fizionomia fetei


Ochelarii de fata pentru fata ovala

Esti o norocoasa daca ai fata ovala deoarece poti purta aproape orice tip de ochelari de soare de la cei cu rama “ cat eye” si pana la cei tip aviator. Fata ovala este foarte bine proportionata si din acest motiv este recomandat sa te orientezi catre rame care sa nu iti acopere prea mult din fata.

Ochelarii de soare perfecti pentru fata ovala sunt: Ochelari de soare ochi de pisica Cats Black sau Ochelari de soare fara rama Jenny.

Ochelari de soare pentru fata patrata

Persoanele care au fata patrata au o linie pronuntata a barbiei si unghiuri ascutite ale maxilarului. Cei mai potriviti ochelari de soare sunt cei indulcesc usor trasaturile fetei, precum cei cu ramele rotunjite sau cu ramele ovale. La fel de potriviti sunt si cei in culori deschise sau cei cu imprimeuri vesele.

Ochelarii de soare perfecti pentru fata patrata sunt: Ochelari de soare Vanity Black Gold model rotund unisex sau Ochelari de soare rotunzi Beea Black.

Ochelari de soare pentru fata rotunda

Daca ai fata rotunda atunci poti sa petreci foarte mult timp pana vei gasi o pereche de ochelari de soare potrivita pentru tine. Fata rotunda este foarte pretentioasa atunci cand vine vorba de alegerea ochelarilor de soare.

Te poti orienta catre ochelari de soare usor mai lati decat pometii sau catre cei care au rame patratoase si dreptunghiulare. Opteaza pentru ochelari de soare care nu au rame supradimensionate sau care sa iti acopere toata fata.

Ochelarii de soare perfecti pentru fata rotunda sunt: Ochelari de soare Ibiza unisex Black Silver sau Ochelari de soare Viviane negri patrati.

Ochelari de soare pentru fata in forma de inima

Persoanele care au fata in forma de inima trebuie sa fie foarte atente atunci cand isi aleg ochelarii de soare. Acestea trebuie sa isi aleaga o pereche de ochelari care sa le armonizeze cat mai placut fata. Din acest motiv cele mai potrivite perechi de ochelari sunt cele cat eye, cu rame groase in partea superioara si mai subtiri in partea inferioara.

Persoanele cu fata in forma de inima nu ar trebui sa poarte ochelari de soare cu rame supradimensionate.

Ochelarii de soare perfecti pentru fata in forma de inima sunt: Ochelari de soare Love Sun, maro sau Ochelari de soare albi Peak Cat Eye retro.

Ochelari de soare pentru fata alungita

Persoanele cu fata alungita se pot considera norocoase, la fel ca cele cu fata ovala pot purta diferite modele de ochelari de soare. Ochelarii de soare de tip aviator, ochelarii de soare retro, ochelarii de soare supradimensionati sau cei cu rame rotunjite sunt perfecti pentru tine.

Ochelarii de soare perfecti pentru fata alungita sunt: Ochelari de soare ochi de pisica Cats Black-Rose sau Ochelari de soare rotunzi Rebecca Black cu perle.

 

 

Comentarii

Articole similare