Compleuri din fusta si top sau compleu fusta si costum de baie sau compleu costum baie si cardigane pentru plaja. Din cele trei variante de completuri pe care le-ai menționat, ar trebui să alegi în funcție de preferințele tale personale și de ocazia pentru care dorești să le porți.

Dacă dorești să ai un aspect mai elegant, poți alege un compleu format dintr-o fustă și un top asortat. Această opțiune este potrivită pentru evenimente de zi sau de seară, precum nunți sau petreceri de cocktail.

Dacă planifici o zi la plajă sau la piscină, un compleu format dintr-o fustă și un costum de baie poate fi o alegere potrivită. Această opțiune îți permite să te simți confortabilă în timpul înotului, dar și să ai un aspect elegant și feminin.

Dacă îți dorești să ai un aspect relaxat și confortabil, poți alege un compleu format dintr-un costum de baie, o fustă sau un pantalon scurt, și un cardigan ușor pentru plajă. Această opțiune este perfectă pentru o zi petrecută la plajă sau la piscină, când vrei să te simți confortabil, dar și să arăți bine.