costum de baie din doua piese
rochii de plaja
Costume de baie cu trei piese
cardigane de plaja
costum de baie intreg
ochelari de soare

Articolele de plaja sunt produse care te vor ajuta sa ai parte de o tinuta perfecta atunci cand mergi la plaja. Colectia noastra de costume de baie si de imbracaminte de plaja este confectionata in asa maniera incat sa satisfaca toate gusturile feminine. Chiar si persoanele cele mai exigente isi vor putea gasi un costum de plaja.

Toate costumele de baie prezente pe site-ul nostru sunt fabricate din materiale moi si elastice care sunt ideale pentru perioada de vara. Costumele prezente pe site-ul nostru sunt confortabile si au parte de o calitate superioara. Aici vei gasi modele cat mai variate astfel incat sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume.

Fiecare zi pe malul marii va fi ca o parada de moda pentru tine in care vei putea defila cu noile tale costume de baie.  Cu siguranta te vei simti minunat! Slipul modelator cu talie inalta cu siguranta iti va pune in valoare silueta. Costumele de baie cu volane sau pe un singur umar te vor ajuta sa ai parte de o aparitie incendiara. Trebuie sa alegi un model care sa iti contureze silueta si care sa te faca sa te simti bine in pielea ta.